Archive
Categories

Libyen: Åtgärda mot Sarkozy för ”brott mot mänsklighet” på långt

[Machine translation. No liability for translation errors.Maskinöversättning. Inget ansvar för översättningsfel.]
Comments in English, please. View original article

vid Friederike Beck

Original- titel Libyen: För Verbrechen för „för Klage gegenSarkozy wegen för Menschlichkeit för matris gegen dem Weg som ”auf publiceras september 26, 2011, på Friederikes Becklog

Översättning vid Google som revideras av MKH

[Friederike Beck är bland Tyskland mest begåvade journalister. Hon bokar Das-Guttenberg-Dossieren (Guttenbergen sparar) som handlar med transatlantic, knyter kontakt av påverkan, har utfärdats tidigare i detta år. Hon är en stamgästkåsör av Zeitgeisttidskriften, en kritisk tidskrift för kättare, och fri-tänkarear, den utmana etablerade huvudströmmen beskådar.],

Långtifrån förbereder den tyska massmediastrålkastaren tre av de mest respekterade advokaterna i Frankrike ett klagomål för brott mot mänsklighet för franska domstolar. De ska föreställer intresserar av offren av den pågående NATO-bombningen i Libyen. Svarande: Nicolas Sarkozy.

Advokaterna är ingen den mer mindre än tidigare franska utrikesministern Roland Dumas, den extremt vältaliga Marcelen Ceccaldi, och den berömda och beryktade Michelen Vergès.

Dumas är också villig att försvara Muammar Gaddafi för landskampbrottmålsdomstolen i The Hague, som har utfärdat ett landskampgripandeberättigande mot diktatorn. Han sade: ”Om de finner honom, ska de dödar honom lika Bin Laden. Något påstår tillskansa sig nu rakt till byten – mot varje landskamplag. ”,

Advokaten Vergès, bördiga Vietnam och sonen av en vietnamesisk kvinna och en fransman återkallar applikationen av medelapelsinen av U.S.-soldater under vietnamkriget och faktumet som NATO har använt för warheads för månader som även innehåller uttömt uran – en oroande jämförelse!

88na åriga Dumas (utrikesminister under Mitterand) var samman med Vergès i maj i Tripoli. De gjorde kontakten med offren och överlevandearna av NATO-attacker, av som 30 som utfärdas ett mandat till advokaterna.

Denspontade Ceccaldien anmälde, att bombningen hade slågit driver, bevattnar och andra tillförsellättheter och pekar ut: ”Efter fem månader av dagstidningbombning av NATO och tusentals dött folk ska det understödja stoppet styret – enkelt, därför att de inte står läget any longer. ”,

Ceccaldi sänder en annan intressant aspekt: Den västra leadershaven som är borttappad deras tråd på grund av den första allvarliga utmaningen som ser till Libyen. ”Om de stoppar rättegångarna som kommas med till domstolen, ska denna är bevisar en gång och för alla, att den västra rättvisan inte härskas enligt lag, men vid politikarna -. ”,

ICCEN i The Hague tycker om lite prestigar utanför Europa, sedan det har så långt handlat endast med afrikaner. La för vitlagbrytareà Tony Blair, George Bush, Dick Cheney och Donald Rumsfield är där inte en utfärda.

Den franska före detta-utländska minister   påstod också att han ”förvånades som denna beskickning (NATO), som hade startats för att skydda civilister, är omkring att döda dem.”, Den beskrevs som ”en brutal agression mot ett suveränt land”.
Michel Vergès avvarade också inte kritik som kallar länderna av den atlantiska alliansen” mördare”. ”Franskan påstår”, enligt honom, ”körs av thugs och mördare. Vi ska revan besegrar väggen av tystnad ”.

***,
Eliterna i Sarkozy-landet, en av de huvudsakliga förövarna i kriga av agression mot Libyen, står självfallet inte fullständigt enigt behind deras premiärminister. Kriga i Libyen även kallas sloppily ”LaguerreSarkozy BHL contre Kadhafi”.

BHL (= Bernard Henry uttaxering), millionairen, filosof och politisk aktivist, hade första samtal med ”de rebelliska ledarna” som en sort av den tillförordnade utrikesministern i en special beskickning i Benghazi – på vems vägnar vad som. Han kloka Sarkozy som officiellt känner igen det rebelliska rådet, som han gjorde på 03/10/2011 – utan den faktiska franska utrikesministern Juppé som informeras – sistnämnden, sägs för att ha klädde med filt snubbed.

***,
Bombardera ett land utan något viktigt lufta försvar är fegisen och att äckla. Den politiska Tysklandet klassificerar att framtvingade Westerwelle ett meddelande av respekt och en ödmjuk lojalitet till NATOEN på grund av dess lyckade bombning av Libyen nu har som synes gjort dess fred med de militära ”lösningarna”.

Kommentieren ist momentan nicht möglich.